Dr. Cristina Rizea

Protetica

Dr. Cristina Rizea

Dr. Cristina Rizea a absolvit Facultatea de Medicina Dentara a UMF Carol Davila Bucuresti in 2011.

In timpul studentiei Dr. Rizea a facut parte din comitetul executiv al Asociatiei Europene a Studentilor la Medicina Dentara si al Ligii Studentilor la Medicina Dentara din Bucuresti, iar in prezent este activa in asociatii stomatologice nationale (UNAS) si internationale (EDSA, ADEE, ADEA). In 2012 a absolvit Competenta in Implantologia Orala.

A urmat apoi programul de specializare de 3 ani in Protetica Dentara al UMF Carol Davila, primind titlul de Medic Specialist – Specialitatea Protetica Dentara.
In prezent, Dr Rizea este doctoranda in cadrul Departamentului de Protetica Dentara al UMF Carol Davila Bucuresti, cercetarile sale in domeniul igienizarii protezelor si a supraprotezelor pe implanturi fiind prezentate la diverse congrese internationale cum ar fi Conferinta IADR-PER, ADEE si altele.

Pregatirea profesionala este completata de participarea constanta la cursuri, training-uri si conferinte in tara si in strainatate, temele sale de interes in domeniul stomatologic fiind tratamentele protetice fixe si mobile, restaurarile dentare directe si implantologia orala.

Dr. Cristina Rizea isi dedica anual o parte din timpul liber voluntariatului stomatologic, pana in prezent participand la programe de voluntariat stomatologic in Romania, Indonezia, Tanzania si India.

Echipa

Ne iubim meseria si putem spune ca ne mandrim cu o astfel de indeletnicire.

Dr. Cristescu Rosu Andreea Oana

Endodontie

Read More
Dr. Cristina Rizea

Dr. Cristina Rizea

Protetica

Read More
Dr. Mariana Caramida

Dr. Mariana Cărămidă

Parodontologie

Read More
Dr. Alexandra Gavrilescu

Dr. Alexandra Gavrilescu

Ortodontie

Read More

Dr. Nicole Dediu

Endodontie

Read More

Dr. Diana Popa

Medic Stomatolog Generalist

Read More

Dr. Georgiana Enache

Medic Stomatolog Generalist

Read More