Dr. Mariana Cărămidă

Parodontologie

Dr. Mariana Caramida

Dr. Mariana Caramida a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti in anul 2012.

Pasiunea pentru Parodontologie a descoperit-o inca din timpul facultatii, continuand studiile postuniversitare de specializare prin rezidentiat in acest domeniu in perioada 2013-2015. Tratamentele pe care le realizeaza in clinica respecta protocoalele internationale actuale si, in acest scop, este membru al organizatiilor de profil, atat nationale cat si internationale, participa la conferintele si cursurile recomandate de acestea si este abonata la publicatiile stiintifice din domeniu. 

Pentru ca are convingerea ca educatia pentru prevenirea cariilor si a bolii parodontale in randul oamenilor este necesara si eficienta, s-a alaturat ca Asistent Universitar catedrei de Sanatate Orala si Stomatologie Comunitara din cadrul Facultatii de Medicina Dentara, UMF ‘Carol Davila’, Bucuresti, din 2013. Alaturi de echipa sa este implicata in proiecte si programe de educatie si prevenire a afectiunilor orale, aplicate unor multiple grupuri tinta.

Preocupare pentru sanatatea mucoasei si a osului, nu doar din jurul dintilor naturali ci si a implanturilor dentare, a condus la implicarea actuala in studii de doctorat privind managementul tesuturilor ce inconjoara implanturile dentare prntru prevenirea inflamatiei la acest nivel.

O fire empatica, trateaza fiecare pacient cu gandul ‘More than cure, care for our patients!’

Echipa

Ne iubim meseria si putem spune ca ne mandrim cu o astfel de indeletnicire.

Dr. Cristescu Rosu Andreea Oana

Endodontie

Read More
Dr. Cristina Rizea

Dr. Cristina Rizea

Protetica

Read More
Dr. Mariana Caramida

Dr. Mariana Cărămidă

Parodontologie

Read More
Dr. Alexandra Gavrilescu

Dr. Alexandra Gavrilescu

Ortodontie

Read More

Dr. Nicole Dediu

Endodontie

Read More

Dr. Diana Popa

Medic Stomatolog Generalist

Read More

Dr. Georgiana Enache

Medic Stomatolog Generalist

Read More