Endodontie

Endodontie

Tratamentele endodontice ( asa numitele ”tratamente de canal” sau ”scoaterea nervilor”) au evoluat foarte mult in ultimii 10 ani. Din pacate insa multi pacienti nu stiu cu ce anume se ocupa endodontia si care sunt benefiiciile unui tratament de canal efecutat in cele mai bune conditii.

Prevenirea si tratarea infectiilor de la nivelul radacinii dintilor, extirpari vitale precum si retratamente de canal ale dintilor incorect tratati in antecedente. De ce sa le efectuati in clinica noastra? Pentru ca, pe lânga cei 8 ani de experienta clinica, la Nord Vest Dental acestea sunt realizate la cel mai inalt nivel cu ajutorul aparaturii de ultima performanta (Microscop Zeiss, motor Endodontic Morita, aparat de injectare B&L).
Interventia endodontica de aceste fel (sub microscop, prin tratament mecanic rotativ si endometrie) poate face diferenta intre salvarea si extractia dintelui.

Daca tratamentul classic, prin procedura tactila, are o rata de reusita de 50-60%, utilizarea microscopului si a celorlalte sisteme speciale, dublate de interventia unor medici cu experienta in acest domeniu asigura o rata de succes de peste 90%, eliminiand numeroase riscuri ulterioare. De asemenea, beneficiind de un tratament endodontic la microscop, scade si rata necesitatii interventiilor chirurgicale de tipul rezectiilor apicale ulterioare.

Serviciile noastre

Iti oferim o experienta frumoasa si placuta in estetica dentara, profilaxie, odontologie, endodontie, protetica, chirurgie, pedodontie, parodontologie, ortodontie, implantologie.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie Medicina preventiva, cunoscuta si sub numele de profilaxie,...

Read More
Chirurgie Dentara

Chirurgie

Chirurgia dentara Una dintre cele mai ”temute” ramuri din stomatol...

Read More

Endodontie

Endodontie Tratamentele endodontice ( asa numitele ”tratamente de ca...

Read More
Estetica dentara Bucuresti

Estetica

Estetica dentara Zâmbetul este o carte de vizita, nu e asa? Aici ne v...

Read More
protetica dentara

Protetica

Protetica Cand vorbim despre protetica vorbim despre o ramura a stomat...

Read More
Odontologie

Odontologie

Odontolgie Odontologia este ramura care se ocupa cu studiul structurii...

Read More