Profilaxie

  • Profilaxie

Profilaxie

Medicina preventiva, cunoscuta si sub numele de profilaxie, o consideram ca medicina viitorului. Din acest motiv incurajam si acordam o atentie deosebita manoperelor de profilaxie (manopere de prevenire, de preintâmpinare ca anumite fenomene nedorite sa nu se produca).

Manoperele incluse in acesta categorie sunt: periajul profesional, detartrajul (indepartarea depozitelor de tartru), fluorizarea (folosita pentru remineralizarea dintlor), sigilarea (acoperirea micilor santuri si fosete unde se pot cantona bacteriile responsabile pentru aparitia cariilor), gutierele pentru bruxism (care impiedica ”tocirea” dintilor), precum si preventia ortodontica, profilaxia focarelor de infectie, a incluziilor dentare, a rahitismului, etc.

La Nord Vest Dental ne dorim ca intr-o zi sa ajungem sa facem doar astfel de proceduri. Profilaxia este probabil procedura care va poate feri de multe probleme odata cu inaintarea in vârsta.

Serviciile noastre

Iti oferim o experienta frumoasa si placuta in estetica dentara, profilaxie, odontologie, endodontie, protetica, chirurgie, pedodontie, parodontologie, ortodontie, implantologie.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie Medicina preventiva, cunoscuta si sub numele de profilaxie,...

Read More
Chirurgie Dentara

Chirurgie

Chirurgia dentara Una dintre cele mai ”temute” ramuri din stomatol...

Read More

Endodontie

Endodontie Tratamentele endodontice ( asa numitele ”tratamente de ca...

Read More
Estetica dentara Bucuresti

Estetica

Estetica dentara Zâmbetul este o carte de vizita, nu e asa? Aici ne v...

Read More
protetica dentara

Protetica

Protetica Cand vorbim despre protetica vorbim despre o ramura a stomat...

Read More
Odontologie

Odontologie

Odontolgie Odontologia este ramura care se ocupa cu studiul structurii...

Read More