Protocol Covid19

Dragii nostri pacienti,

Vrem sa stiti ca echipa face tot ceea ce trebuie pentru a asigura igiena si dezinfectia cabinetului, tot ceea ce este reglementat si cunoscut pana in prezent!Suntem cu toti impreuna si doar cooperand si colaborand vom trece cu bine peste asta!

Va informam pe aceasta cale ca,toate masurile de siguranta ale cabinetului urmeaza recomandarile organismelor nationale si internationale abilitate care reglementeaza prevenirea si controlul transmiterii infectiilor in domeniul stomatologic.

Cabinetul dispune si de dispozitive bactericide cu lumina ultravioleta UV-C, precum și de aparate de purificare a aerului cu filtre HEPA și Ionizare cu Ioni Plasmacluster.

Inainte de vizita la cabinet

Veti fi sunat de colegii nostri de la receptie pentru un triaj telefonic .

De asemenea tot la telefon vi se va explica ca , in cazul in care aveti peste 18 ani sunteti rugat sa veniti neinsotit, sa veniti cu cateva minute inainte , pentru a nu decala toti pacientii care urmeaza dupa dvs! Persoanele care va insotesc vor trebui sa astepte in fata cabinetului.

Vom incerca SA STABILIM IMPREUNA DACA VA ALFATI IN CATEGORIA DE RISC  SI VOM FACE PROGRAMARI SPECIALE PENTRU DVS DACA ESTE ASA.

Vi se vor da detalii despre triajul la fata locului si cum se va desfasura tratamentul in aceasta perioada!

Veti fi rugat sa veniti cu masca si cu manusi daca aveti posibilitatea.

Veti fi rugati sa veniti cu igiena dentara deja facuta!

Trierea  meticuloasa este un mijloc important prin care putem reduce si controla raspandirea COVID19  si a ne proteja pe cei din jur si pe noi!

In sprijinul acestei trieri telefonice vom distribui informatii in media, pe site-ul cabinetului, Facebook, Instagram, va rugam sa le verificati.

Sunati la numarul nostru de telefon si amanati vizita la dentist daca aveti simptome de raceala sau orice simptom asociat COVID 19. 

Odata ajunsi la cabinet

La cabinet veti semna chestionarul pentru triaj  si o declaratie pe proprie raspundere Acestea le putem trimite si PE EMAIL si le puteti semna si scana daca aveti aceasta posibilitate.

Vi se va lua temperatura (de aceea este bine sa veniti cu 10-15 minute inainte si a sta la umbra!)

Veti fi dezinfectati si echipati corespunzator, iar lucrurile dvs pe care nu le folositi si de care  nu aveti nevoie se vor depozita.

Veti calca pe covorase imbibate cu dezinfectanti, atentie sa nu alunecati si apoi veti fi condusi direct in sala de tratment.

Avem afisate peste tot tabele si schite cu limitarea raspandirii infectiei COVID 19  pentru informare.Nu mai putem avea reviste, bomboane, brosuri, dozatoare apa sau cafea.

Veti gasi personalul medical echipat un pic mai mult decat pana acum .Nu va putem imbratisa, dar sigur va zambim pe sub masca.

In timpul tratamentului

Din pacate, discutiile dintre noi vor fi minime si referitoare strict la tratament. 

Inainte de inceperea tratamentului veti fi rugat sa clatiti gura timp de 1 minut cu o solutie dezinfectanta.

Daca la un moment dat simtiti nevoia sa clatiti, sa tusiti,sau sa stranutati  va rugam sa ne anuntati ca sa va putem pune la dispozitie un servetel. 

La finalul vizitei

Veti primi o foaie cu indicatii post tratament ,aceasta poate fi trimisa si pe email(noi preferam asa)

Din pacate, datorita situatiei actuale si a crestetii costurilor consumabilelor si echipamentelor de protectie, preturile manoperelor vor fi UN PIC mai mari decat inainte de COVID19.Daca achitati cash , banii ii vom dezinfecta!

Nord  Vest Dental va ofera si posibilitatea sa fiti testati! Va rugam sa intrebati despre asta la receptie!

Nu vom putea face deocamdata o programare urmatoare  fixa, vom face una provizorie sau ne vom auzi la telefon pentru urmatoarea.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari legate de programare, protocoale, preturi va rugam sa sunati la cabinet la numarul 0748170701, colegii va vor lamuri cu drag, pentru nelamuriri legate de tratament in sine vi se va face legatura cu unul dintre medicii nostri!