Dr. Andreea Oana CRISTESCU ROȘU

Endodonție

Dr. Andreea Oana CRISTESCU ROȘU este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, promoția 2007. Practică stomatologia începând din același an într-o clinică din București, cu o echipă de opt medici având diverse specializări de medicină dentară.

În anul 2010, devine cadru didactic asociat al Universității de Medicină Dentară „Titu Maiorescu” din București și Asistent Universitar la aceeași Universitate în anul 2012. În anul 2015 și-a obținut și titlul de doctor în științe medicale.

Este membră a multiple asociații de medici stomatologi, cu participări și numeroase premii obținute în cadrul a nenumărate congrese naționale și internaționale, organizând și cursuri pentru medici.

Dr. CRISTESCU ROȘU a decis, începând cu anul 2009, limitarea practicii proprii la endodonție și terapie, experiența dobândită în toată această lungă perioadă permițându-i ca în Clinicile NORD VEST DENTAL să își concentreze atenția atât asupra a tot ceea ce înseamnă tratamente de canal (endodonție)terapie (obturații)pedodonție (tratamente ocluzale și endodontice la copii), cât și către elaborarea de planuri de tratament simple sau complexe.

Echipa NVD

Ne iubim meseria și putem spune că ne mândrim cu o astfel de îndeletnicire.

Dr. Andreea Oana CRISTESCU ROȘU

Endodonție

Read More

Dr. Alexandra RITZI

Endodonție

Read More

Dr. Mariana CĂRĂMIDĂ

Parodontologie

Read More

Dr. Diana ARGHIR

Medic Stomatolog Generalist

Read More

Dr. Georgiana GONȚ

Medic Stomatolog Generalist

Read More
Dr. Alexandra Gavrilescu

Dr. Alexandra GAVRILESCU

Ortodonție

Read More

Dr. Irina BALTAG

Protetică Dentară

Read More

Dr. Roxana KOLANOVSCHI

Pedodonție

Read More