Dr. Roxana KOLANOVSCHI

Pedodonție

Dr. Roxana KOLANOVSCHI, medic rezident în specialitatea Pedodonție, absolventă a Facultății de Medicină Dentară în cadrul Universității „Titu Maiorescu” București.

Pasiunea pentru Pedodonție a descoperit-o după finalizarea studiilor universitare, prin practica de zi cu zi în cabinetele medicale și prin voluntariatele efectuate în zonele rurale defavorizate ale țării. Astfel, în anul 2020, a decis să urmeze studiile postuniversitare de specializare prin rezidențiat în cadrul U.M.F „Carol Davila”.

Dr. Kolanovschi are convingerea că standardele actuale internaționale pot fi aplicate și în rândul copiilor, ceea ce o determină să participe în mod constant la cursuri și conferințe de specialitate, dintre care menționăm:

  • Workshop ”Deep margin elevation, o provocare?” Pașii către succes în rezolvarea cavităților cu grad mare de dificultate, susținut de către Dr. Simona Aiordăchioaiei, 30 septembrie 2020, București.
  • Congresul Internațional al Asociației de Stomatologie Pediatrică IAPD20 Virtual Congress, 13-17 Septembrie 2020.
  • Seminar ”The smart pediatric dentist”, susținut de către Dr. Jeanette Maclean, 26 Martie 2020.
  • Workshop ”Essentia – the smart simplification of direct composite restorations”, susținut de către Dr. Javier Tapia Guadix, 11 mai 2019, București
  • Congresul Internațional de Estetică Dentară „Revoluția Esteticii Dentare”, 09-11 Mai 2019, București.
  • Curs ortodonție ”Nuvola Clear Aligners” susținut de către Dr. Roy Marco, SSER, 29 martie 2019, București.