Dr. Mariana CĂRĂMIDĂ

Parodontologie

Dr. Mariana CĂRĂMIDĂ, este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. „Carol Davila” București, promoția 2012.

Pasiunea pentru Parodontologie a descoperit-o încă din timpul facultății, continuând studiile postuniversitare de specializare prin rezidențiat în acest domeniu, în perioada 2013-2015.

Tratamentele pe care le realizează în cadrul Clinicilor NORD VEST DENTAL respectă protocoalele internaționale actuale și, în acest scop, este membră a organizațiilor de profil, atât naționale cât și internaționale, participă la conferințele și cursurile recomandate de acestea și este abonată la publicațiile științifice din domeniu.

Deoarece are convingerea că educația pentru prevenirea cariilor și a bolii parodontale în rândul oamenilor este necesară și eficientă, în anul 2013 s-a alăturat ca Asistent Universitar catedrei de Sănătate Orală și Stomatologie Comunitară din cadrul Facultății de Medicină Dentară, U.M.F. „Carol Davila”, București. Este implicată, alături de echipa sa, în proiecte și programe de educație și prevenire a afecțiunilor orale, aplicate unor multiple grupuri țintă.

Preocuparea pentru sănătatea mucoasei și a osului, nu doar din jurul dinților naturali ci si din jurul implanturilor dentare, a condus la implicarea actuală în studii de doctorat privind managementul țesuturilor ce înconjoară implanturile dentare pentru prevenirea inflamației la acest nivel.

O fire empatică, tratează fiecare pacient cu gândul „More than cure, care for our patients!” („Mai mult decât tratament, grijă pentru pacient!”)

Echipa NVD

Ne iubim meseria și putem spune că ne mândrim cu o astfel de îndeletnicire.

Dr. Andreea Oana CRISTESCU ROȘU

Endodonție

Read More

Dr. Alexandra RITZI

Endodonție

Read More

Dr. Mariana CĂRĂMIDĂ

Parodontologie

Read More

Dr. Diana ARGHIR

Medic Stomatolog Generalist

Read More

Dr. Georgiana GONȚ

Medic Stomatolog Generalist

Read More
Dr. Alexandra Gavrilescu

Dr. Alexandra GAVRILESCU

Ortodonție

Read More

Dr. Irina BALTAG

Protetică Dentară

Read More

Dr. Roxana KOLANOVSCHI

Pedodonție

Read More