Endodonție

Endodonție

Tratamentele endodontice (așa numitele „tratamente de canal” sau „scoaterea nervilor”) au evoluat foarte mult în ultimii zece ani. Din păcate însă, nu mulți pacienți știu cu ce anume se ocupă endodonția și care sunt beneficiile unui tratament de canal efectuat în cele mai bune condiții.

Prevenirea și tratarea infecțiilor de la nivelul rădăcinii dinților, extirpări vitale precum și retratamente de canal ale dinților incorect tratați în antecedente. De ce să le efectuați în Clinicile noastre? Pentru că, pe lângă cei peste 13 ani de zile de experiență clinică, la NORD VEST DENTAL acestea sunt realizate la cel mai înalt nivel cu ajutorul aparaturii de ultimă performanță (Microscop Zeiss, Global, motor Endodontic Morita, VDW, aparat de injectare B&L).
Intervenția endodontică de acest fel (sub microscop, prin tratament mecanic rotativ și endometrie) poate face diferența dintre salvarea și extracția dintelui.

Dacă tratamentul clasic, prin procedura tactilă, are o rată de reușită de 50-60%, utilizarea microscopului și a celorlalte sisteme speciale, dublate de intervenția unor medici cu experiență în acest domeniu asigură o rată de succes de peste 90%, eliminând numeroase riscuri ulterioare. De asemenea, beneficiind de un tratament endodontic la microscop, scade considerabil și rata necesității intervențiilor chirurgicale de tipul rezecțiilor apicale ulterioare.

Serviciile Clinicilor NORD VEST DENTAL

Vă oferim o experiență frumoasă având alături o echipă de profesioniști în estetica dentară, profilaxie, odontologie, endodonție, protetică, chirurgie, pedodonție, parodontologie, ortodonție, implantologie.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie Socotim medicina preventivă, cunoscută și sub numele de ...

Read More
Chirurgie Dentara

Chirurgie

Chirurgia dentară Una dintre cele mai „temute” ramuri din stomato...

Read More

Endodonție

Endodonție Tratamentele endodontice (așa numitele „tratamente de c...

Read More
Estetica dentara Bucuresti

Estetică

Estetică dentară Zâmbetul este o carte de vizită, nu este adevăra...

Read More
protetica dentara

Protetică

Protetică Atunci când ne referim la protetică, vorbim despre o ramu...

Read More
Odontologie

Odontologie

Odontologie Odontologia este ramura care se ocupă cu studiul structur...

Read More