Odontologie

  • Odontologie

Odontologie

Odontologia este ramura care se ocupă cu studiul structurii, dezvoltării dinților și a țesuturilor învecinate și, în mod special, cu tratamentul celor mai frecvente afecțiuni ale cavității bucale, anume cariile dentare.

Întrucât, ca în majoritatea țărilor industrializate, cariile dentare sunt o problemă majoră și la noi în țară, afectând 60-90% dintre copiii școlari și pe majoritatea adulților, considerăm că acestea trebuie tratate ca o urgență.

Rezolvarea din timp a cariilor dentare, cât și a altor leziuni odontale (fracturi, fisuri, abfracții ), va conduce la evitarea evoluției acestora spre ceva mai grav, scurtând timpul de tratament, reducând numărul de ședințe și făcându-le mai ușoare.

Este bine ca acestă manoperă, chiar dacă este simplă și leziunea carioasă are dimensiuni reduse, să se pună în operă numai cu materiale de cea mai bună calitate.

În cadrul Clinicilor NORD VEST DENTAL veți întâlni produse de la GC, Tokuyama, Coltene, Bisco precum și alte firme de renume.

Serviciile Clinicilor NORD VEST DENTAL

Vă oferim o experiență frumoasă având alături o echipă de profesioniști în estetica dentară, profilaxie, odontologie, endodonție, protetică, chirurgie, pedodonție, parodontologie, ortodonție, implantologie.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie Socotim medicina preventivă, cunoscută și sub numele de ...

Read More
Chirurgie Dentara

Chirurgie

Chirurgia dentară Una dintre cele mai „temute” ramuri din stomato...

Read More

Endodonție

Endodonție Tratamentele endodontice (așa numitele „tratamente de c...

Read More
Estetica dentara Bucuresti

Estetică

Estetică dentară Zâmbetul este o carte de vizită, nu este adevăra...

Read More
protetica dentara

Protetică

Protetică Atunci când ne referim la protetică, vorbim despre o ramu...

Read More
Odontologie

Odontologie

Odontologie Odontologia este ramura care se ocupă cu studiul structur...

Read More