Parodontologie

  • Paradontologie

Paradontolgie

Alături de caria dentară, boala parodontală a fost considerată dintotdeauna printre cele mai grele „poveri” ale sănătății orale.

Denumită „ucigasul silențios”, boala parodontală sau „parodontoza” este o boală ascunsă deoarece, de cele mai multe ori, pacientul nu va simți nicio durere, prezentând doar sângerare gingivală și mobilitate la unul sau mai mulți dinți.

Considerăm această boală ca fiind extrem de periculoasă, în special dacă apare la pacienții tineri. Ea afectează țesutul de susținere al dinților în os, putând duce în timp la pierderea lor, fără ca aceștia să fie cariați sau fracturați. Astfel, fără intervenția medicului și fără tratament, dinții se vor pierde, rând pe rând.

Dacă știti că suferiți de o asemenea boală, dacă aveți suspiciuni în acest sens sau chiar dacă nu prezentați niciun simptom în acest sens, nu ezitați să apelați la serviciile Clinicilor NVD, unde colegii noștri vă pot prezenta situația de fapt și vor întocmi un plan de tratament în urma unui consult de specialitate.

Serviciile Clinicilor NORD VEST DENTAL

Vă oferim o experiență frumoasă având alături o echipă de profesioniști în estetica dentară, profilaxie, odontologie, endodonție, protetică, chirurgie, pedodonție, parodontologie, ortodonție, implantologie.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie Socotim medicina preventivă, cunoscută și sub numele de ...

Read More
Chirurgie Dentara

Chirurgie

Chirurgia dentară Una dintre cele mai „temute” ramuri din stomato...

Read More

Endodonție

Endodonție Tratamentele endodontice (așa numitele „tratamente de c...

Read More
Estetica dentara Bucuresti

Estetică

Estetică dentară Zâmbetul este o carte de vizită, nu este adevăra...

Read More
protetica dentara

Protetică

Protetică Atunci când ne referim la protetică, vorbim despre o ramu...

Read More
Odontologie

Odontologie

Odontologie Odontologia este ramura care se ocupă cu studiul structur...

Read More