Profilaxie

  • Profilaxie

Profilaxie

Socotim medicina preventivă, cunoscută și sub numele de profilaxie, ca reprezentând medicina viitorului. Din acest motiv încurajăm și acordăm o atenție deosebită manoperelor de profilaxie (manopere de prevenire, de preîntâmpinare ca anumite fenomene nedorite să nu se producă).

Manoperele incluse în acestă categorie sunt: periajul profesional, detartrajul (îndepărtarea depozitelor de tartru), fluorizarea (folosită pentru remineralizarea dinților), sigilarea (acoperirea micilor șanțuri și fosete unde se pot cantona bacteriile responsabile pentru apariția cariilor), gutierele pentru bruxism (care împiedică „tocirea” dinților), precum și prevenția ortodontică, profilaxia focarelor de infecție, a incluziilor dentare, a rahitismului, etc.

Dorința colectivului Clinicilor NORD VEST DENTAL este ca în viitor să practicăm cu precădere astfel de proceduri. Profilaxia poate fi considerată procedura care vă poate feri de foarte multe probleme întâlnite odată cu înaintarea în vârstă.

Serviciile Clinicilor NORD VEST DENTAL

Vă oferim o experiență frumoasă având alături o echipă de profesioniști în estetica dentară, profilaxie, odontologie, endodonție, protetică, chirurgie, pedodonție, parodontologie, ortodonție, implantologie.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie Socotim medicina preventivă, cunoscută și sub numele de ...

Read More
Chirurgie Dentara

Chirurgie

Chirurgia dentară Una dintre cele mai „temute” ramuri din stomato...

Read More

Endodonție

Endodonție Tratamentele endodontice (așa numitele „tratamente de c...

Read More
Estetica dentara Bucuresti

Estetică

Estetică dentară Zâmbetul este o carte de vizită, nu este adevăra...

Read More
protetica dentara

Protetică

Protetică Atunci când ne referim la protetică, vorbim despre o ramu...

Read More
Odontologie

Odontologie

Odontologie Odontologia este ramura care se ocupă cu studiul structur...

Read More